Ústí nad Labem - Rada města odsouhlasila pořádání akce Ústecké Vánoce 2015. Město tak již třetím rokem připravilo program vánočních oslav pro širokou veřejnost.

Pro letošní rok je program Ústeckých Vánoc připraven nejen pro návštěvníky Lidického náměstí, ale i Kostelního náměstí u obchodního centra Fórum. Ústecké Vánoce 2015 bude zajišťovat město Ústí nad Labem ve spolupráci s Kulturním střediskem města Ústí nad Labem, p. o., které bude hlavním pořadatelem. Slavnostní zahájení je naplánováno na 29. 11. 2015 s doprovodným programem, který bude probíhat již od 14 hodin na Lidickém náměstí. Akce potrvá do 23. 12. 2015.

V současné době se dokončuje příprava bohatého programu v rámci, kterého vystoupí nejen známé pěvecké hvězdy, ale též místní organizace, školy, hudební soubory, příspěvkové organizace, ZOO aj. Návštěvníci budou nově moci užívat ledové kluziště, které bude umístěno u obchodního centra Fórum.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru