Ústí nad Labem – Vydražit si velkoformátovou fotografii Ústí a jeho okolí, zároveň pomoci ohroženým dětem, budou moci ve čtvrtek od sedmnácti hodin Ústečané ve žlutém polyfunkčním domě na Masarykově ulici vedle Severočeského divadla. V místní galerii začíná charitativní dražba snímků z výstavy 7+1 Ústeckých fotografů.

7+1 Ústeckých fotografů. Foto: Jiří Ševčík
Dražit se bude čtyřicet vystavovaných snímků od osmi fotografů. Letošní výtěžek z dražby poputuje ve prospěch Fondu ohrožených dětí - zařízení Klokánek Krásné Březno. Výstava 7+1 Ústeckých fotografů pomáhá totiž již po čtvrté. Úplně poprvé podpořila částkou 44 tisíc korun nákup zdravotních pomůcek pro handicapované žáky Základní školy Trmice. Výtěžek z druhé dražby 51 160 korun putoval do Arkadie Teplice a do třetice všeho dobrého pomohli ústečtí fotografové Tyfloservisu částkou 25 700 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru