Všebořice, Praha – Detektivové z Národní protidrogové centrály obvinili devětačtyřicetiletého muže z Ústecka ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněného zadržela zásahová jednotka krajské policie ve čtvrtek minulý týden u obchodního centra Všebořice.

Ilustrační foto: Jan Vraný
On-line deník E – Ústí o tom informovala mluvčí Národní protidrogové centrály Policie České republiky Barbora Kudláčková. „Zadržený devětačtyřicetiletý muž měl u sebe několik desítek gramů drogy Amfetamin a látky na jeho výrobu. V současné je vyšetřovaný vazebně pro spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zásah realizovali detektivové Národní protidrogové centrály, jelikož měli podezření, že muž je napojený na organizovanou skupinu, jejíž členy v minulosti zadrželi," vysvětlila policistka s tím, že vyšetřování stále pokračuje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru