Ústí nad Labem – Stovky návštěvníků Obchodního centra využilo do pátečního poledne charitativní akci Kilo za kilo. Nosí hlavně pánské obnošené oblečení.

Každou tašku s oděvy musí hostesky převážit. Foto: Petr Sochůrek
Iva Ženčuchová z Oblastní charity uvedla, že největší nápor lidí zaznamenali hned ráno po otevření obchodního centra. „Teď už je situace o trochu klidnější, přesto musí účastníci akce počítat s mírnou frontou. Lidé hlavně nosí pánské a dětské oblečení. Často se nás ptají, jestli bereme také boty, bereme. Za ty jsme obzvlášť rádi," řekla Iva Ženčuchová.

Jednou z účastnic akce Kilo za kilo byla Eva Drobná ze Střekova. „Přinesla jsem hlavně dětské oblečení po dětech a boty. Dávat do různých bazárků se mi věci nechtělo, protože s tím má člověk akorát práci, navíc nevím kam dřív skočit. Tady člověk pomůže lidem v nouzi a zpětně získá alespoň stokorunový šek, za který dětem ve Foru zase koupí oblečení," řekla návštěvnice akce.

Nutná je čistota a nepoškození oděvu. Foto: Petr Sochůrek

Akce Kilo za kilo probíhá v Obchodním centru Forum v pátek a v sobotu. Každý účastník za kilo čistého a nepoškozeného oblečení získá stokorunový šek do místních butiků, kdy při odevzdání více jak pět kilo čistého a nepoškozeného oblečení má účastník akce nárok na dva šeky. Maximálně však 2 poukazy každý den.

Nutné k získání šeku je nahlásit osobní údaje, jméno, příjmení a e-mail. Foto: Petr Sochůrek


Pravidla:
1. Akce bude probíhat 27. a 28. 3. 2015.

2. Cílem akce je přispět na charitu a obdarovat účastníky akce dárkovými poukazy na nákup v hodnotě 100,- Kč.

3. Akce se může účastnit zákazník OC Forum, který v den konání akce splnil následující podmínky uvedené v článku IV:

I. Účastníkem akce je osoba ve věku minimálně 18 let.
II. Přinese k infostánku u dětského koutku alespoň 1 kg nošeného nebo 5 kg a více, čistého a nepoškozeného oblečení.
III. Oblečení předloží hostesce, která bude 27. a 28. 3. 2015 od 9:00 do 21:00 hodin v OC Forum a vyplní formulář s kontaktními údaji.

5. Každý účastník splňující podmínky akce si může ve stánku organizátora v OC Forum vyzvednout dárkový poukaz – maximálně však 2 poukazy každý den. Při odevzdání 1 – 5 kg čistého a nepoškozeného oblečení má účastník nárok na 1 dárkový poukaz v hodnotě 100,-. Při odevzdání více jak 5 kg čistého a nepoškozeného oblečení má účastník akce nárok na 2 dárkové poukazy v hodnotě 100,-. Dárkový poukaz lze vyzvednout pouze v dnech konání akce, tedy 27. a 28. 3. 2015.

6. Platnost dárkového poukazu je časově omezena do 30. 4. 2015. Dárkový poukaz je možné uplatnit pouze v některé z prodejen či jiných zařízení OC Forum v době platnosti uvedené na dárkovém poukazu. Případné další podmínky pro uplatnění dárkového poukazu jsou uvedeny přímo na dárkovém poukazu.

Každý kdo dorazí na akci Kilo za kilo musí počítat s mírnou frontou. Foto: Petr Sochůrek

Každý kdo dorazí na akci Kilo za kilo musí počítat s mírnou frontou. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru