Ústí nad Labem – Na mezinárodní utkání se mohou těšit v pátek ústečtí příznivci hokeje. Čeští sledge hokejisté vyzvou na ledové ploše Zimního stadionu od 17.30 hodin reprezentaci Německa. Jde o přípravné utkání na Mistrovství světa ve sledge hokeji v americkém Buffalo, které se koná na přelomu dubna a května.

Ústečáci přijďte v pátek fandit na mezinárodní zápas ve sledge hokeji ČR : Německo. Foto: archiv Česká sledge hokejová reprezentace
Pavel Brycz z kanceláře ředitele Městských služeb, které provozují Zimní stadion, uvedl, že se handicapovaní sportovci cítí na ústeckém ledě jako doma, potvrdili už tím, že si ho vybrali nejen pro zápas, ale i pro trénink. Navíc mají šampioni, kteří se s úspěchem zviditelnili už na paralympiádě, v plánu uskutečnit besedy na škole v Ústí nad Labem a pozvat i hokejovou mládež Slovanu do ochozů stadionu. Vstup na super akci je volný. Věříme ve vítězství našich barev!" řekl Pavel Brycz.

Jiří Bříza, trenér České sledge hokejové reprezentace dodal, že se celý tým chystá na besedu od 12.30 na Základní školu Mírová. „Návštěva na škole v Ústí bude oproti jiným městům ojedinělá tím, že se jí zúčastní všichni hráči. Je to dáno tím, že ve večerních hodinách hrajeme mezinárodní utkání, jinak po školách v České republice jezdí jen dva až tři hráči," doplnil Jiří Bříza.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru