Ústí nad Labem, Praha – Republikoví policisté ukončili pátrání po téměř šestnáctiletém Davidu Šerákovi z Leštiny. Pražská policejní hlídka ho nalezla potulovat se na území hlavního města.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že po nezbytných úkonech předají chlapce rodičům. „Pohřešovaného vypátrali pražští kolegové v jedné z ulic města Prahy. Chlapec je v pořádku," řekla policistka.

Po Davidu Šerákovi týden pátraly tisíce lidí na sociálních sítích, v ulicích krajské metropole Ústeckého kraje. Mladík minulý pátek vyrazil z domova do školy, tam už ale nedorazil. Večer celou událost nahlásili rodiče policii. Rozeběhlo se rozsáhlé pátrání.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru