Střekov – Barevným posezením, vyhlídkovými tribunami, novým dětským hřištěm se bude pyšnit střekovské nábřeží. O zakázku na zhotovitele stavby Revitalizace nábřeží Střekov, kterou vyhlásila rada města, projevilo zájem šest uchazečů. Vítěznou firmou s nejnižší cenovou nabídkou 12,695 milionu korun se stala společnost SWIETELSKY stavební s. r. o., odštěpný závod Dopravní stavby ZÁPAD.

Střekovské nábřeží. Foto: Petr Sochůrek
Jak uvedla mluvčí města Romana Macová, v otevřené soutěži vedení města dosáhlo nejnižší nabídnuté ceny o 3,5 milionu nižší oproti rozpočtu. „Realizací Revitalizace Střekovského nábřeží vybuduje firma tři vyhlídkové sedací tribuny ve svahu k ulici Střekovské nábřeží, nové dětské hřiště vedle železničního mostu a lezecké stěny nebo kamenné plochy do řečiště umožňující chůzi a krmení vodních ptáků. Součástí bude i vybudování a zlepšení vzhledu okraje řečiště plochami kulatých kamenů velikosti 200–400 mm, oprava chodníků vedoucích k cyklostezce u mostu E. Beneše, nový chodník s barevnými plochami pro posezení. Chybět nebude ani další osvětlení svahu nad cyklostezkou a cyklostezky," dodala Macová.

Střekovské nábřeží dostane výsadbu zeleně a to doplněním lipové aleje a nový mobiliář na novém chodníku a dětském hřišti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru