Tip na výlet: Vydejte se do vánočního Saska objevit poklad za kopcem
Zimní nádhera v Sasku. Foto: offroadsafari.cz
Výlety

Ústecký kraj – Máte možnost užít si nevšední výlet v předvánočním čase se společností Offroadsafari, která již několik let pořádá různé výlety, při kterých poznáváme historii našeho kraje i krásnou přírodu.

Vydejte se v neděli 2. prosince s offroad vozem malebnou krajinou k našim blízkým sousedům do Saska, kde za doprovodu poutavého vyprávění průvodce poznáte hornické tradice, poklady, pohádky a město hraček s neopakovatelnou vánoční atmosférou. Výlet si můžete rezervovat na tomto odkazu.

Co vás čeká:

  • Vezmeme vás za hranice všedních dnů (i těch státních) do země plné pokladů a pohádek.
  • Ukážeme vám, kudy před tisíci lety procházela tzv. Stará solná stezka, po které koně vozili sůl z Halle až do Prahy.
  • Projedeme se off-roadem po německé straně Krušných hor a zastavíme se na jednom z nejlepších vyhlídkových míst Krušnohoří.
  • Okouzlí vás malebná saská krajina, vyprávění o místních tradicích a hornickém odkazu.
  • Podíváme se do kolébky hornictví – pohádkového Freibergu, který byl ve středověku světovým centrem těžby stříbra a rud.
  • Zastavíme se u přehrady, která bývala po staletí součástí unikátního systému vodních kanálů.
  • Navštívíme město hraček, kde vánoční atmosféra sálá z každého koutu a ochutnáme lokální potraviny.
  • Povíme si o saských vánočních zvycích, uvidíme tradiční saskou vánoční výzdobu a zahřejeme se vánočním punčem nebo svařákem.

Cena výletu: 1390 Kč, dítě 690 Kč. Zahrnuje služby průvodce po celou dobu výletu a jeho poutavé vyprávění, jízdu offroad vozem, nezapomenutelné zážitky. Na výlet se vyráží v neděli 2. prosince v 10:00 hodin, místo srazu je Štáb RICO, Sokolská 30, Litvínov.

Vánoční dárkový poukaz:

Pokud byste rádi o Vánocích obdarovali „zážitkem“ někoho ze svých blízkých, je tu možnost objednat si vánoční poukaz a dotyčný si pak může sám vybrat z pestré nabídky různých netradičních výletů.

Dárkový poukaz si můžete objednat na tomto odkazu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru