Děčín - Poznávat město prostřednictvím nosu a chuťových pohárků ? V Děčíně můžete. Od poloviny července 2018 je místem, kde všichni kavárenští povaleči najdou svého průvodce kavárnami.

S Průvodcem kavárenského povaleče v ruce mohou návštěvníci i obyvatelé města projít všechny vyznačené kavárny a v každé najdou po předložení mapky nějaký dárek či překvapení. Průvodce obsahuje plánek Děčína, ve kterém jsou vyznačeny místa milující kávomilce a kavárenské povaleče všeho druhu.

Průvodce kavárenského povaleče Děčínem nabízí návštěvníkům i obyvatelům města orientaci v kvalitních kavárnách, které jsou něčím osobité a s láskou pečují o své zákazníky a zároveň je to námět na prozkoumávání našeho krásného města z jiného úhlu pohledu. Mapku můžete získat v infocentrech v Děčíně – knihovně i na hlavním nádraží, Chřibské, Krásné Lípě a Jetřichovicích. Také ve všech kavárnách zapojených do projektu a nabízíme je i hotelům a pensionům jako výletní tip pro hosty.

Nápad vznikl v hlavě Jany Víchové, byznys konzultantky a koučky, která je také provozovatelkou kavárny a grafičky a výtvarnice Hany Žalmanové. Do Průvodce kavárenského povaleče se zapojilo devět kaváren a jedna lokální pražírna kávy, která nabízí ve svém showroomu kávové degustace.

„Před rokem jsme v Děčíně otevřeli kavárnu Coffee & Books a moc mi chyběla nějaká systémová propagace kávové kultury v Děčíně. A protože mojí profesí je učit lidi spolupracovat a dosahovat výsledků, tak mě nejvíc těší, samozřejmě kromě vytištěného průvodce, že se podařilo dát dohromady provozovatele kaváren a společně se domluvit na smysluplném projektu. Tím podpořit kavárenskou kulturu a naše podnikání, protože máme všichni stejné radosti a stejné starosti. Já jsem přesvědčená, že spolupráce je více než konkurence a profíci prostě spolu pracují. Děčínští kavárníci mě překvapili svou vstřícností a chutí experimentovat. Mám opravdu radost a vážím si jejich přístupu,“ komentovala Jana Víchová otázku, odkud přišla inspirace.

A smysluplnost projektu potvrzuje i David Vrábel z Tao Shopu: „Jsem velice rád, že konečně někdo inicioval propojení společného zájmu a dal nás kavárníky dohromady, určitě to prospěje jak nám, tak i našim zákazníkům.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru