TIP NA VÝLET: Vyrazte se podívat na probuzení jara! Od úterý otevírá botanická zahrada
Zdroj: www.botanickateplice.cz
Výlety

Teplice - Vláda od pondělí povolila cestování mezi okresy. Od úterý 13. dubna se tak na vás opět těší ve venkovních prostorách botanické zahrady. Skleníky ještě budou muset zůstat uzavřeny.

Zavedena bude variabilní výše vstupného, jehož výši si každý návštěvník zvolí sám. „Vzhledem k tomu, že může být otevřena jen venkovní expozice, rozhodli jsme po konzultaci se zřizovatelem o tom, že zavedeme až 66% slevu na běžné vstupné. O výši slevy v rozmezí 0 - 66 % si rozhodne každý návštěvník sám. Bude tedy na návštěvníkovi, v jaké výši bude chtít podpořit chod zahrady, která byla od 18. prosince 2020 z důvodu koronavirových opatření uzavřena," sdělil ředitel zahrady Petr Šíla.

Podle posledního usnesení Vlády ČR může být v areálu maximálně 20 % návštěvníků. Toto omezení návštěvníky nijak neomezí, neboť průměrná denní návštěvnost zahrady je v těchto měsících necelých 100 osob denně a venkovní plocha je dostatečně rozlehlá.

„V rámci našich stálých aktivit na sociálních sítích budeme navíc každý den informovat, co zrovna v zahradě kvete a na co je ideální se přijít podívat", dodal ředitel zahrady.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru