VIDEO: Nečekaně příjemné místo: farmička se spoustou zvířat a muzeum veteránů
Oslík v Selském dvorku u Veteránů. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Litvínov – Jak naplnit víkendový volný čas? Poradíme vám místo, kde si přijde na své celá rodina. Možná byste ani neřekli, jak moc fajn bude zde strávený čas.

Hned v sousedství litvínovského vlakového nádraží se nachází muzeum automobilových veteránů, stylově – a velmi pečlivě – aranžovaných vozidel ze západního i východního světa, najdete tam i automobily vojenské.

0606veteraniauto

Kousek ze stále se rozrůstající expozice. Foto: Oldřich Hájek

Přes muzeum se dostanete do farmičky. Ani mnozí Litvínované jistě netuší, jak pohodové místo tu ve skrytém koutu na okraji města mají. Díky venkovnímu posezení zde mohou relaxovat, zatímco děti se mohou procházet mezi voliérami i výběhy s domácími, lehce exotickými, ale i divokým zvířetem. Co vše zde chovají? Podívejte se do našeho videa.

Otevřeno je každý víkend od 10 do 17 hodin.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=EnCnTMa3PXU

Kudy tam

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru